Notorious Stories ed. 2 — București 3 Octombrie 2020

BDK Parfums
Institut Esthederm Paris

A doua ediție din seria de evenimente Notorious Stories a avut loc într-o locație rafinată din București, Hotel Epoque Relais & Châteaux, unde am prezentat marca de parfumerie de nișă BDK Parfums, alături de 6 parfumuri create de ei. Participanții au avut ocazia să încerce fiecare dintre acestea pe blottere, iar cei mai interesați le-au testat pe pielea lor. Pentru a completa experiența olfactivă, am organizat o degustare de vin și ciocolată.

Pe lângă partea de parfumerie, partenerul nostru Institut Esthederm Paris și-a prezentat linia de produse de îngrijire a pielii și au organizat o tombolă în care au oferit consultații și tratamente în cadrul centrului de îngrijire a pielii din București, împreună cu cadouri pentru fiecare participant la eveniment, constând din produse de dimensiuni mari.

Pentru a crea un mediu frumos și plăcut în timpul evenimentului, am avut Magnolia care a avut grijă de toate florile de la locul de desfășurare, Livrez Dragoste cu invitațiile lor frumos realizate, Crescina România și Esentia.ro care, împreună cu BDK Parfums și Institut Esthederm au pregătit bunătate genți pentru fiecare participant și Jolidon (cu linia lor de lux – Prelude Milano) cu încă o tombolă.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.