Prima ediție Notorious Stories — Cluj Napoca, 3 Martie 2020

Le Jardin Retrouvé Paris, Elementals Fragrances Germany, Institut Esthederm Paris, Synergy Therm România

Lansare și eveniment unic în România într-o locație exclusivistă și rafinată – Wine Bar Old Town, asociată cu o experiență profesională de degustare de vinuri și bar cu praline de ciocolată belgiana pictată manual.

Prezintarea celor 4 mărci internaționale (Parteneri):
Le Jardin Retrouvé Paris, Elementals Fragrances Germany, Institut Esthederm Paris, Synergy Therm România.

Sesiune online live cu creatorii brandului de parfumerie artizanală Le Jardin Retrouvé, din atelierul lor din Paris. Acestia au prezentat laboratorul și au raspuns în direct la intrebarile participantilor la eveniment.

Pe durata evenimentului, participanții au avut posibilitatea să exploreze și să descopere toate parfumurile. Experienta olfactiva a fost sublimata prin prezentarea intr-o maniera unica si originala a tuturor ingredientelor.

In final, participantii au fost rasfatati si recompensati printr-un „cadou surpriza”, in care s-au regasit bunătăți de la toate mărcile prezente, în valoare totală de 4.500EUR. De asemenea, am oferit tuturor abonaților la newsletter-ul nostru, coduri speciale de reducere, valide timp de 30 de zile.

Pentru a consolida sentimentul de apartenenta la clubul nostru, am realizat o baza de date a participantilor. Acest demers va raspunde si interesului lor de a explora mai multe case de parfumerie de nișă, precum si alte branduri care vor face subiectul viitoarelor evenimente sub egida Notorious Stories.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.