Ediția aniversară Notorious Stories Club

260,00 lei

Cu ocazia celebrării aniversare a 4 ani de la înființarea Notorious Stories, vă invităm într-o călătorie prin universul rafinat al parfumeriei de nișă, pentru a descoperi mesajul subtil și sofisticat pe care fiecare esență îl poartă în sine.

Într-o atmosferă de eleganță și rafinament, ne-am găsit locul la InterContinental Athénée Palace Bucharest pe data de 15 aprilie, pentru a marca această ocazie deosebită alături de membrii noștri selecți.

Povestea clubului nostru a început în primăvara anului 2020, iar succesul și aprecierea crescută a membrilor noștri în doar câteva luni stau mărturie despre necesitatea unei comunități exclusiviste precum Notorious Stories.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători împreună 4 ani de eleganță și rafinament, într-o seară dedicată descoperirii și aprecierii frumuseții parfumurilor de nișă.

Vă așteptăm cu drag să împărtășim împreună momente de neuitat și să călătorim în lumea fascinantă a parfumeriei de elită.

Data: 15.04.2024
Ora: 18:30
Locația: InterContinental Athénée Palace Bucharest
Locuri limitate.

Am pregătit împreună cu partenerii noștri o serie de cadouri și o tombolă specială, după cum urmează:

▪️ Cadouri pentru fiecare participant:

 1. Pachet oferit de COTY România: Parfum David Beckham (50ml EDP), Parfum Bourjois (50ml EDP), Mascara Bourjois;⁠
 2. Pachet cadou serum Sesderma România;
 3. Pachet cadou mini-kituri Fillerina și șampoane Forcapil;
 4. Calivita ne oferă vouchere valorice în valoare de 100 Lei;
 5. Douglas va fi alături de noi prin oferirea de vouchere valorice în cadrul evenimentului;

▪️ Cadouri oferite prin tragere la sorți:

 1. 2 pachete Flexi Box oferite de Complice.ro;
 2. Cadou oferit de INARI Spa – pachet în valoare de 1000 RON;
 3. Cadouri oferite de INARI Spa – vouchere în valoare de 100 RON;
 4. 30 de invitații VIP EXCLUSIVES oferite de către CINEMAX Veranda;
 5. 10 pachete #glamUp – colagen pentru frumuseţea pielii oferite de Calivita;
 6. Cadouri oferite de Jolidon România Online – 15 Vouchere în valoare de 100 RON;
 7. Un delicios coș de Paște oferit de Chocolat.

Stoc epuizat

 • Pe parcursul serii vom avea parte de o experiență olfactivă inedită, oferită de brandul de parfumerie de nișă pe care îl veți descoperi printr-o călătorie savuroasă.
 • Cocktailuri olfactive – oferite de Cointreau și Metaxa. Cocktailurile vor fi realizate de echipa Touching Art Cocktail.
 • Doamnele și domnișoarele se vor răsfața cu sesiuni de makeup oferite de Coty România – Echipa Bourjois va fi alături de noi împreună cu specialista în makeup – ADINA VLAD.
 • Deoarece Clubului Notorious Stories și-a extins aripile și pe plan internațional, împreună cu echipa celor de la Poșta Română am pregatit un stand dedicat, astfel încât veți putea trimite felicitări către orice destinație din seara evenimentului. Felicitările le-am pregătit noi, trebuie doar să scrieți un mesaj celor dragi.
 • Știm ca sunteți iubitori de sucuri naturale, așadar am făcut tot posibilul să-i avem alături pe cei de la SLooP juices în seara evenimentului. Vă invităm să testați noile sortimente.
 • Prin muzica lor, DJ-ul Bogdan Urucu și soprana Ana Cebotari, vă vor purta într-o călătorie sonoră ce îmbină elemente pop și opere clasice într-un mod captivant și memorabil.
 • Chocolat ne va delecta papilele gustative cu niște prăjituri delicioase.

Vă mulțumim anticipat pentru participare!

Categorie:
Actualizare…
 • Niciun produs în coș.