Notorious Stories ed. 4 — Opera Națională București, 29 Septembrie 2021

Opera Națională București
Chopard Collection
Elementals Fragrances
In Astra Fragrances
Institut Esthederm
Chandon
Liberté
Consigilieri

29 SEPTEMBRIE 2021

Un eveniment special a fost anunțat pentru 29 septembrie 2021. Clubul Notorious Stories și-a lansat Cardul Exclusiv pentru Membri.

Evenimentul a avut loc la Opera Națională București, unde am prezentat partenerii noștri de card din sectorul parfumeriei de nișă: Elementals Fragrances, In Astra Fragrances și Chopard Collection. Participanții au avut ocazia să încerce Chopard Collection pe blotters în timp ce erau legați la ochi. Am avut și o prezentare Chandon Champagne susținută de un somelier renumit și am servit prăjituri delicioase de la partenerul nostru Liberté. De asemenea, participanții au fost încântați de o soprană însoțită de un spectacol de pian live și de o balerină.

Fiecare participant a primit un goodie-bag  care conținea produse și mostre de la parteneri. De asemenea, am oferit vouchere de reducere pentru costumele Custom-Made™ de la Consiglieri.

Am avut 102 oameni prezenți, printre care oameni de afaceri naționali de succes. De asemenea un post de televiziune și-a anunțat prezența pentru realizarea un reportaj difuzat în cadrul emisiunii de știri.

Evenimentul a fost un mare succes, având ecouri în presa online și scrisă.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.